A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Лайм-бореліоз

  Літнє тепло манить людей на прогулянки до лісу та парків. В цей період зростає активність  кліщів, які є перенощиками багатьох хвороб, а зокрема лайм-бореліозу. 

15:03 30.05.2019

Ботулізм

  Протягом 5 місяців 2019 року по Житомирській області зареєстровано 6 випадків ботулізму, серед них і житель м. Бердичева.

14:57 30.05.2019

Обласний центр крові в Бердичеві

   І знову бригада обласного центру крові в м. Бердичеві. Ніяк медицина не може обійтися без донорської крові. Які б дорогі лікарські засоби не застосовували для лікування хворого, коли йому необхідні препарати та компоненти крові – нічого не може їх замінити.

12:53 24.05.2019

До дня боротьби з туберкульозом

   Щорічно 24 березня відзначається Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на туберкульоз. Цей день має велике значення для привернення уваги до проблеми туберкульозу та покращення обізнаності населення про дану хворобу. З цією метою фахівці КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Бердичівської міської ради напередодні завітали до ТОВ «Бердичівський пивоварний завод». Лікар-фтизіатр Рибінська Г.В. та лікар-інфекціоніст Березнюк М.М. провели бесіду з працівниками підприємства щодо профілактики та лікування захворювань на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, здорового способу життя.

10:17 27.03.2019

Засідання оперативного штабу

   22 березня в Бердичеві проведено розширене засідання оперативного штабу по профілактиці кору за участю заступника міського голови Адаменко В.В., начальника міського відділу охорони здоров'я Остапюк В.В,. директорів та медичних працівників освітніх та виховних закладів міста. Основна мета – попередити спалах кору в організованих колективах, оцінити  необхідність превентивних заходів за прикладом м. Житомира.

15:07 26.03.2019

Робочий тиждень розпочався з приємних подій

   Оперативна нарада 18 лютого у Головного лікаря Бердичівської ЦМЛ, розпочалася з вітання з нагоди дня народження завідуючої відділення анестезіології та інтенсивної терапії - Тарахтелюк Ірини Павлівни і вручення подяки, за ділові якості, постійне підвищення кваліфікації і вміння працювати з пацієнтами, дитячому офтальмологу - Коваленко Сергію Васильовичу.

14:33 22.02.2019

Звіт про проведену роботу

   7 лютого 2019 року зал міської поліклініки заповнений медичними працівниками Бердичівської ЦМЛ та ЦПМСД, які зібралися на підсумкову медичну раду за 2018рік.

14:38 11.02.2019

Ситуація із захворюванням на кір у Бердичеві

   24 січня 2019 року, в Бердичівській міській лікарні, відбулась лікарська конференція щодо захворюваності жителів міста на кір. На конференцію були запрошені сімейні лікарі, педіатри, вузькі спеціалісти та представники засобів масової інформації. Міський інфекціоніст – Костюченко Раїса Миколаївна, окрім статистики, розповіла присутнім і про симптоми цієї хвороби, періоди її протікання, шляхи зараження та методи лікування.  За  три тижні 2019 року, зафіксовано 22 випадки захворювання на кір. В інфекційному  відділенні сьогодні перебуває 8 дорослих та 4 дітей.  Небезпечною ця хвороба є тому, що викликана пароміксовірусом і може давати ускладнення: ларингіт, бронхіт, пневмонію, отит, менінгіт, пієлонефрит, трахеїт та бронхіоліт.

11:25 25.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень