A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Позачергова нарада

     17.03.2020р. в КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради відбулася позачергова нарада за участю начальника відділу охорони здоров’я Бердичівської міської ради Остапюк В.В., завідувача сектору охорони здоров’я та економічної політики Бердичівської районної ради Болянської А.О, директорів КНП Бердичівської міської та районної лікарень, директорів ЦПМСД районну та міста, в.о. зав.екстренної медичної допомоги та медичних директорів, головного лікаря ЦПМСД Семенівської сільської ради Глушкової С.І. на які обговорили ситуацію в регіоні.

16:35 17.03.2020

Операція великих надій !

Сьогоднішня операція - це операція великої надії. Молода жінка має великі кісти обох яєчників і вже тривалий час не може завагітніти. Сьогодні нам вдалось... не лише видалити лапароскопічно кісти обох яєчників, зберігши самі яєчники, але й відновити прохідність маткових труб ( це та причина із-за якої жінка не могла завагітніти). Дякую за роботу гінекологу Роману Жигуну, за гарний наркоз Ірину Тарахтелюк, операційну медсестру Юлю Клюєву і всьому колективу операційної бригади!!!

09:21 12.03.2020

Зі святом дорогі жінки!

      Дорогі жінки! Від імені чоловіків нашого закладу щиро вітаємо Вас зі святом. Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Нехай цей день стане початком найсвітлішої смуги у вашому житті, щоб були присутні тільки позитивні емоції, тільки гарний настрій, посмішки, сміх і радість!

12:20 06.03.2020

Диспансеризація потрібна!

Сьгодні вдалось лапароскопічно прооперувати величезну нагноєну кісту печінки. Майже 1,5 літра гною видалили з печінки. Чому так сталось? Мабуть тому, що у нас нема культу здоров'я і люди звертаються за допомогою лише тоді , коли край. Тож закликаю всіх пройти диспансеризацію не для галочки, а для себе: пройти рентген легень, узд, гінеколога , при потребі - колоноскопію. Хвороби краще попередити або лікувати на початку захворювання !!!

09:06 03.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень