A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Лікарська конференція

Дата: 26.04.2024 12:23
Кількість переглядів: 22

25.04.2024р. в актовому залі міської поліклініки відбулась лікарська конференція на тему «Холера» за участю директора Гінгуляка Костянтина Вікторовича, заступника директора Жигун Наталії Петрівни, зав. відділення епіднагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Бердичівського районного відділу Леончук Лариса Володимирівна, керівників структурних підрозділів та представників та фахівців міської лікарні.

Холера – це особливо небезпечна гостра кишкова інфекційна хвороба, що характеризується ураженням ферментних систем слизової оболонки тонкої кишки з виникненням проносу і блювання, внаслідок чого розвиваються зневоднення, демінералізація і гемодинамічні розлади.

Доповідачі :

- Вступне слово – заступник директора Жигун Наталія Петрівна.

- «Етіологія, патогенез та клініка холери» - лікар-інтерн з інфекційних хвороб Рашкеви Олександр Васильович;

- «Особливості холери у дітей. Дифтерійна діагностика холери та кишкових інфекцій» - лікар-інфекціоніст Кирилішина Аліна Сергіївна;

- Продовжила конференцію завідувач інфекційним відділенням Костюченко Раїса Миколаївна з доповіддю на тему «Лабораторна діагностика та лікування холери».

- «Холера. Протиепідемічні заходи»- зав. відділення епіднагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Бердичівського районного відділу, лікар-епідеміолог Леончук Лариса Володимирівна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень