A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Підсумки роботи за І квартал 2024р.

Дата: 26.04.2024 11:58
Кількість переглядів: 9

23 квітня в актовій залі міської поліклініки відбулась медична рада присвячена підсумкам роботи КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради за 1 квартал 2024р, на яку були запрошені завідуючі всіх структурних підрозділів.

Перші 3 місяці третього року війни завершилися. Заклад працював, ми надавали медичну допомогу не лише мешканцям нашої громади, а і вимушеним переселенцям та військовослужбовцям. 334 переселенці отримали медичну допомогу, із них 84 дитини. В стаціонарних відділеннях проліковано 230 військовослужбовців

Суттєво зменшилася кількість пролікованих пацієнтів з COVID - 28 проти 102 за 1 кв.2023р.

Для забезпечення нормальних умов перебування пацієнтів в лікарні проводились поточні ремонтні роботи на суму 726 400 грн., придбали медичного обладнання на суму 988 704 грн.

Фтизіатрична служба: зареєстровано 11 випадків туберкульозу проти 10 за 1 кв. 2023р. Знизився показник виявленого деструктивного туберкульозу з 4,1 до 1,4 на 100тис. нас. Виявлено дві позалегеневих форми туберкульозу ( плеврит, периферичні лімфатичні вузли). Позитивним є відсутність захворюваності серед дітей та смертності від туберкульозу.

Слід відмітити також зменшення захворюваності від мозкових інсультів 45 випадків проти 52 (1 кв.2023р.) та смертності 5 випадків проти 11 (1 кв.2023р.).

Завідувач інформаційно-аналітичного відділу Добровольська Ольга Романівна зупинилася на інших важливих показниках роботи закладу, визначивши заходи удосконалення роботи по службах.

Для покращення роботи лікарні потрібно:

- дотримуватися вимог НСЗУ щодо надання медичних послуг;

- збільшити надання медичних послуг шляхом поширення інформації на сайті лікарні щодо діяльності окремих структурних підрозділів;

- ретельно відслідковувати побічні дії лікарських засобів і реєструвати їх;

- раціонально використовувати лікарські засоби з дотримання протоколів лікування;

- активізувати роботу над впровадженням нових методів діагностики та лікування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень