A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Лікарська конференція

Дата: 21.03.2024 11:16
Кількість переглядів: 30

20.03.2024р. в актовому залі міської поліклініки відбулась лікарська конференція за участю директора Гінгуляка Костянтина Вікторовича, в.о. заступника директора Жигун Наталії Петрівни, в.о. медичного директора Чернікової Ірини Олександрівни, керівників структурних підрозділів та представників та фахівців міської лікарні.

Вступне слово – заступник начальника відділу запобігання в надзвичайних ситуаціях Рожок В.А.  Володимир Андрійович наголосив про принципи взаємодії ДСНС з закладами охорони здоров’я в надзвичайних ситуаціях. 

 Під час конференції розглянули тему: «Медичне сортування постраждалих».

 Доповідачі :

- завідувач відділення екстреної медичної допомоги Бойков Дмитро Олександрович. 

У своєму виступі він зазначив-  Медичне Сортування Постраждалих проводиться на основі максимально швидкого встановлення наявних травм/невідкладних станів у постраждалих та прогнозу щодо збереження життя. МСП є чітким, безперервним, повторюваним і спадкоємним процесом. Слід зазначити, що сортувальні категорії можуть змінюватися швидко і не є статичними. Саме тому безперервність МСП заснована на обов'язковості її проведення на всіх етапах надання медичної допомоги, починаючи з допомоги на місці події місця події і закінчуючи ВЕМД та лікувальними спеціалізованими відділеннями ЗОЗ.

 - лікар анестезіолог ВАІТ Котенко Віктор Володимирович на тему організації надання екстреної медичної допомоги постраждалим внаслідок дії хімічних агентів на етапах евакуації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень