A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

В КНП «Бердичівська міська лікарня» БМР підвели підсумки минулого року.

Дата: 07.02.2024 15:04
Кількість переглядів: 31

06.02.2024 р. в залі міської поліклініки за участю міського голови Сергія Орлюка, начальниці Бердичівської РВА Людмили Димидюк, заступниці міського голови Олени Петрівської, депутатки Житомирської обласної ради Алли Мусевич, секретаря Бердичівської міської ради Богдана Коляди, начальці міського відділу охорони здоров’я – Олени Тарасової відбулася підсумкова медична рада.

Протягом минулого року КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради переорієнтувалося на надання медичної допомоги в умовах воєнного стану. Зокрема, з метою збільшення можливостей надання допомоги травмованим та пораненим, а також у зв’язку з різким зменшенням хворих на COVID, було проведено перепрофілювання ліжок. Ще на початку вторгнення, доповів керівник лікарні, були облаштовані приміщення під операційну та післяопераційну палати. Функціонує автономне джерело енергопостачання, кисневі станції, наявний модуль доступу до мережі інтернет Starlink. За рахунок закупівель та отримання гуманітарної допомоги створено запаси медикаментів, витратних та перев’язувальних матеріалів.

Костянтин Гінгуляк зупинився на основних показниках діяльності лікарні, озвучив структуру дохідної та видаткової частин. Окрім того, окремо окреслив виклики на 2024-й рік та основні завдання, що стоять перед колективом підприємства. Щодо останнього, то це:

  • Збільшення надання медичних послуг шляхом підписання нових пакетів із НСЗУ;
  • Залучення висококваліфікованих спеціалістів задля розширення спектру медичних послуг;
  • Проведення детального аналізу структури міської лікарні на предмет можливого об’єднання та оптимізації кадрів;
  • Контроль за основним статтями витрат;
  • Формування позитивного іміджу лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень