A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Набори для пологової допомоги

Дата: 29.09.2022 10:30
Кількість переглядів: 64

      У вересні 2022 року в рамках проєкту «Солідарність рятує життя» (Solidarity saves lives) лікарня (КНП «Бердичівська міська лікарня» БМР) отримали (100 шт.) акушерських наборів вартістю ( вартістю 19 866,00 злотих). Набори для пологової допомоги містять предмети першої необхідності для прийняття пологів лікарем, акушеркою або парамедиком незалежно від того, де проходять пологи – у лікарні чи поза нею.

      Матері, які народжують дітей під час війни – дуже вразливі, і потребують всебічної підтримки і надання якісних медичних послуг. Щиро дякуємо міжнародним організаціям, які покращують доступ до медичної допомоги для українських матерів і новонароджених у регіонах.

      Проєкт «Солідарність рятує життя» (Solidarity saves lives) є спільною ініціативою низки організацій та установ, що використали свої ресурси, зусилля та досвід для надання гуманітарної допомоги постраждалим від війни матерям та дітям. Учасники ініціативи:

      Fundacja “Bank Mleka Kobiecego” - Фонд Банк грудного молока (Ініціатор проекту доктор Олександра Весоловська) Americares – Амерікерс Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (Польське Товариство Гінекологів та Акушерів Stowarzyszenie “Dobrze Urodzeni” – Об’єднання «Добре Народженні» Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych - Державне агентство стратегічних резервів.

      Окрема подяка Fundacja Solidarności Międzynarodowej – Фонд Міжнародної Солідарності. Інформація про діяльність Фонду з гуманітарних питань доступна за посиланнямТОВ "Пластікс-Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень