A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Бердичівський госпітальний округ долучається до реформи вторинної медичної допомоги

Дата: 10.12.2018 14:29
Кількість переглядів: 326

   6 грудня 2018 року в м. Києві відбувся семінар-нарада «Підтримка реформи охорони здоров’я » проект USAID з представниками Чернігівської та Житомирської областей. Серед запрошених були начальники УОЗ, представники госпітальних рад, визначені координатори та аналітики.

   До участі у семінарі-нараді долучились і представники Бердичівської госпітальної ради на чолі з її головою – Бабіковою Л.М. (головний лікар Бердичівської ЦМЛ), Зозулею М.К. – секретар госпітальної ради (головний лікар Ружинської ЦРЛ),  та члени ради: Лукашенко І.В. (головний лікар Чуднівської ЦРЛ ), Рудницький Я.Л. (головний лікар Любарської ЦРЛ), Остапюк В.В. (начальник відділу охорони здоров’я Бердичівської міської ради) та Добровольська О.Р. – завідувач ІАВ Бердичівської ЦМЛ. Всім присутнім було представлено методологію визначення багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування, продемонстровано результати використання методології у одному з  пілотних госпітальних округів (Чортківський госпітальний округ Тернопільської області).

   Всі присутні активно включились в обговорення даного питання та надавали запитання, які їх цікавили. Особливо багато запитань стосувалися юридичних аспектів функціонування лікарень. Визначені координатори на рівні УОЗ з якими в подальшому буде тісна співпраця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень