A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Інформуємо

Дата: 08.08.2020 12:50
Кількість переглядів: 330

1. Зв'язок професійного захворювання в працівників з виробництвом (надання медичної допомоги хворим на COVID-19) встановлює комісія з представників Фонду соціального страхування, управління Держпраці, лабораторного центру і лікувального закладу.

Довідково : станом на 07.08.2020 р. зі 110 захворілих медичних працівників області зв'язок встановлено всього у 30 медиків (серед яких 16 працівників БМЛ) у 80 випадках зв'язок з виробництвом не підтвердився.

2. На сьогодні всі виплати (заробітна плата, доплата за роботу з ковідними хворими) здійснена повністю. За липень місяць доплата за роботу з COVID-19 нарахована- після перевірки та підписання звіту за пакетом послуг COVID-19 Національною службою здоровя України будуть виплачені в повному обсязі. Виплата коштів по листкам непрацкздатності по COVID-19 здійснюється після надходження з Держпраці та опрацювання актів розслідування нещасних випадків гострого професійного захворювання.

3. Добровільне медичне страхування працівників, які задіяні в боротьбі з COVID-19 проведено відповідно вимогам чинного законодавства України через майданчик електронних закупівель ProZoro.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень