A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Лабораторія працюватиме також у суботу

Дата: 29.11.2021 20:59
Кількість переглядів: 113

Колектив Лабораторії першим виявив бажання піти назустріч нашим пацієнтам та розпочати працювати в суботу. Позаяк чудово розуміє, що з понеділка по п’ятницю переважна більшість наших пацієнтів працюють. Тому не завжди мають змогу відлучитись від робочого місця для проходження того чи іншого медичного обстеження.

«04» грудня 2021 року – день, який стане відправною точкою та першою суботою коли Клініко-діагностична лабораторія Поліклініки Бердичівської міської лікарні розпочне свою роботу. Для початку ми плануємо проводити забір біологічних матеріалів (крові, сечі, калу) з 8:00 до 10:00 год. Проте, якщо в подальшому цього часу буде не достатньо, згодом ми розглянемо можливість збільшити час прийому пацієнтів.

Прагнучи бути більш клієнтоорієнтованими, ми продовжуємо вивчати питання розширення переліку медичних послуг, які надаватимуться у суботу – рентген, ультразвукове дослідження, ендоскопічні послуги, комп’ютерна томографія, тощо. По мірі готовності працівників Поліклініки, які наразі розмірковують над пропозицією розпочати працювати в суботу, ми будемо інформувати про зміни у графіках роботи лікарів та кабінетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень