A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Нарада з пожежної безпеки

Дата: 27.12.2019 08:56
Кількість переглядів: 325

      16 грудня 2019р. на медичній раді КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради було проаналізовано протипожежний стан об’єктів міської лікарні та намічені шляхи недопущення порушень, які зможуть призвести до пожежі.

      З доповіддю виступив голова пожежно – технічної комісії Полєвой М.О. На медичній раді були присутні як керівний склад лікарні так і завідувачі структурних підрозділів.  З огляду на ті страшні пожежі, що сталися в різних областях України, в лікарні ще з більшою увагою ставляться до питань пожежної безпеки та антитерористичної захищеності працівників лікарні та пацієнтів.

      Міська лікарня – це об’єкт з масовим перебуванням громадян, тому посилення профілактичних заходів,  щодо стану пожежної та техногенної безпеки на її об’єктах, стоять поряд з питанням життя і здоров’я хворих та медичного персоналу.

      Міський голова В.К.Мазур на засіданні комісії з питань техногенно  - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 26 грудня звернув увагу на питання пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням населення та підвищення рівня антитерористичної захищеності важливих об’єктів міста.

      Після засідання комісії директор КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради Л.М.Бабікова провела нараду з членами пожежно – технічної комісії лікарні, на якій ще раз звернула увагу важливості питання диверсії, терористичних актів та пожежної безпеки в період святкування Нового року та Різдва Христового.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень