A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Нарада представників міської лікарні, ЦПМСД  та Бердичівської підстанції екстреної медичної допомоги.

Дата: 11.11.2019 14:48
Кількість переглядів: 366

     08 листопада 2019р. відбулася чергова нарада у директора КНП “Бердичівська міська лікарня” Бердичівської міської ради Лариси Бабікової за участю начальника відділу охорони здоров’я Валентини Остапюк, представників міської лікарні, ЦПМСД  та Бердичівської підстанції екстреної медичної допомоги.

     Мета зустрічі:

  • Як забезпечити надання якісної медичної допомоги мешканцям міста?
  • Яким чином удосконалити співпрацю між підрозділами?

    Лариса Бабікова зупинилася на підготовці лікарні до підписання  договору з НСЗУ, вимогах до надання гарантованих медичних послуг і вказала на необхідності проведення оцінки направлення пацієнтів на госпіталізацію сімейними лікарями та доставлених бригадами екстреної медичної допомоги.

   

       Медичний директор Самолюк О.С. зупинився на відмовах від госпіталізації пацієнтів, доставлених екстреною медичною допомогою. Детально розглянули випадки, коли госпіталізація не показана. Наданий перелік показників до госпіталізації в стаціонарні підрозділи лікарні. Завідувач підстанції екстреної медичної допомоги Людмила Ковбаса надала перелік викликів екстреної медичної допомоги для ознайомлення медичним працівникам ЦПМСД та особливо населенню міста.

     Такі зустрічі корисні, де можна спільно вирішувати проблемні питання. Адже, завдання медиків одне – задоволення населення наданими медичними послугами.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень