A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

«Пакунок малюка»

Дата: 28.09.2018 15:44
Кількість переглядів: 316

    Акушерське відділення Бердичівської ЦМЛ  21 вересня долучилось до реалізації постанови Кабінету Міністрів України щодо видачі одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», яку отримали напередодні ввечері.

    До останньої години медичні працівники були в очікуванні і пояснювали батькам немовлят всі нюанси отримання ними таких необхідних наборів. І ось першими отримувачами бебі-боксів при виписці з відділення 21 вересня стали 8 новонароджених, серед яких були наші містяни, а також жителі Бердичівського району і представники Вінницької області. На кінець місяця таких подарунків отримали вже 23 немовлят, в т.ч. двійнята.

     Жовтень розпочинаємо із залишком в 17 бебі-боксів і наявністю в відділенні 14 новонароджених, яких підготовлять до виписки. Дата наступної поставки «пакунків малюка» у відділення невідома, тому знову будемо відбирати заяви від батьків на отримання через органи соціального захисту за місцем проживання. Згідно постанови Кабінету Міністрів України таке забезпечення необхідно провести протягом 17 робочих днів.

     Станом на 21 вересня, на момент виписки з акушерського відділення, не отримали бебі-бокси 56 новонароджених. Всі сім'ї отримали вичерпну інформацію щодо подальшої реалізації своїх прав на отримання «пакунків малюка» через місцеві органи соціального захисту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень