A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Медичну реформу обговорювали медики

Дата: 23.11.2018 11:44
Кількість переглядів: 319

     21 листопада 2018р. в актовій залі міської поліклініки Бердичівської  центральної міської лікарні відбулося розширене зібрання завідуючих структурними підрозділами, лікарів – ординаторів, сімейних лікарів та вузько-профільних спеціалістів первинної та вторинної ланки медицини щодо реформування.  

  Головний лікар Бердичівської центральної міської лікарні, Лариса Миколаївна Бабікова продемонструвала презентацію «Основні аспекти медичної реформи: автономізація медичних закладів», зупинилася на необхідності перетворення комунального закладу міської лікарні в комунальне некомерційне підприємство. Підготовлений проект рішення на сесію міської ради, розроблений статут, з 1 липня 2019 року розпочнеться трансформація спеціалізованої амбулаторної  допомоги, в дію вступає програма «Безкоштовна діагностика», це означає, що в наступному році нове фінансування почне працювати в поліклініках. Національна служба здоров’я буде оплачувати медичним  закладам послуги спеціалістів, аналізи та широкий спектр діагностики. Для цього, щоб запрацювала дана програма на вторинній ланці, нам потрібно кожного спеціаліста на робочому місці забезпечити комп’ютерами. Без наявності комп’ютерів, лікарі не зможуть заповнювати дані в електронних медичних картах, які будуть запроваджені на початку року і Національна служба здоров’я не зможе оплачувати послуги.

    Головний лікар ЦПМСД Хорошун Наталія Ігорівна зупинилася на забезпечені пацієнтів ліками по програмі «Доступні ліки».

    На завершення, Лариса Миколаївна акцентувала увагу на тісній співпраці первинної і вторинної ланки, щоб активізувати підписання декларацій сімейними лікарями і переглянути відношення до пацієнтів.

    Всі присутні активно включилися в обговорення даного питання та  надавали запитання, які їх

цікавили.

 

Інформаційно - аналітичний відділ Бердичівської ЦМЛ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень