A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Операційне відділення

Польща, Чехія, Італія та Іспанія – це далеко не повний перелік країн, з яких приїздять іноземці оперуватись в Бердичівській міській лікарні. Операційне відділення – це серце нашої лікарні, яке акумулює роботу всього хірургічного профілю: хірургія, гінекологія, урологія, ортопедія, травматологія, отоларингологія та офтальмологія. Персонал Операційного відділення на чолі з новопризначеним завідувачем Юрієм Черчиком (позначити) завжди у стані готовності. Воно й не дивно, адже завдяки їхній професійності щороку виконується більше 1000 оперативних втручань. Шкода, але медичних працівників операційного відділення досить рідко знають в обличчя, оскільки під час виконання ними надскладних завдань, пацієнти знаходяться в стані наркозу.

22:44 09.12.2021

Лабораторія працюватиме також у суботу

Колектив Лабораторії першим виявив бажання піти назустріч нашим пацієнтам та розпочати працювати в суботу. Позаяк чудово розуміє, що з понеділка по п’ятницю переважна більшість наших пацієнтів працюють. Тому не завжди мають змогу відлучитись від робочого місця для проходження того чи іншого медичного обстеження.

20:59 29.11.2021

КОЛ-ЦЕНТР

Відзначаємо перший тиждень роботи Кол-центру Поліклініки Бердичівської міської лікарні. У зв’язку з цим чекаємо на зворотній зв’язок та приймаємо ваші відгуки.

11:44 15.11.2021

Початок роботи Кол-центру

Доброго дня, друзі! З радістю повідомляємо вам, що Бердичівська міська лікарня розпочинає процес трансформації Поліклініки. В рамках проведених змін, зважаючи на шалено велику кількість вхідних дзвінків, яку раніше фізично не мали змоги опрацювати наші працівники реєстратури, ми запускаємо роботу Кол-центру.

12:19 06.11.2021

Цукровий діабет

Більше 400 мільйонів людей живуть з діабетом по всьому світу та прогнозується, що поширеність продовжуватиме зростати. Це була сьома провідна причина смерті у 2016 році. Поширеність діабету в Україні збільшилася за останніх 10 років на половину. Інсулінозалежний діабет (І типу) складає 6,5% усіх випадків захворювання. Майже 3% первинної інвалідності дорослого населення в Україні є наслідком захворювання на діабет.

11:40 06.11.2021

За щастям – до нас

Друзі, у цьому дописі з радістю розповімо вам про наше Акушерське відділення або, як його ще прийнято називати, - Центр жінки. Команду професійних та, що не менш важливо, людяних працівників вже протягом багатьох років очолює завідувач відділення – Грубський Віталій Миколайович. Загалом колектив складається з 9 лікарів (5 акушер-гінекологів, 4 неонатологів), 8 з яких, з вищою категорією та стажем роботи понад 20 років; 22 медичні сестри та акушерки, 14 молодших медичних сестер.

22:35 30.10.2021

Дерматовенерологічні захворювання

Усім вітання! Днями ми завітали у Поліклініку Бердичівської міської лікарні та поспілкувались з лікарем-дерматовенерологом Ольгою Романівною. Тому, якщо Вас турбують проблеми зі шкірою або, не дай Боже, венеричні захворюванн, які передаються статевим шляхом – цей допис Вашої вартий уваги.

09:38 25.10.2021

Огляд працівниць Бердичівської міської ради

Лише декілька годин минуло, як закінчилась раніше анонсована спільна ініціатива Бердичівського міського голови Сергія Орлюка до Дня боротьби з раком молочної залози. Наші лікарі: онколог Юрій Печенюк та лікар УЗД Олег Сиротюк проводили діагностику та консультування патології у працівниць Бердичівської міської ради. Попередньо запланований огляд з 12 до 15 години довелось продовжити до 17:30, оскільки лікарі навіть не очікували такої активності серед службовців, а тому провели обстеження всіх охочих.

21:43 19.10.2021

Гінекологічне відділення

Доброго дня, друзі!  Ми розпочинаємо публікацію серії дописів у яких розповідатимемо про наш чудовий колектив та медичні послуги, які надаються Бердичівською міською лікарнею. А розпочнемо з нашого Гінекологічного відділення, оскільки вважаємо, що піклування про жіноче здоров’я – це пріоритет №1. Адже ми допомагаємо прекрасній половині людства залишатися здоровою, повною енергії і здатною до успішної реалізації соціальної та біологічної функцій.

22:38 15.10.2021

Подяка

Директору КНП «Бердичівської міської лікарні»

16:23 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень