A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Оголошення

  Огологення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки майна підприємства  

13:17 27.01.2022

Хірургічне відділення

Розпочнемо з Руденко Володимира Івановича, завідуючого Хірургічним відділенням. Заввідділенням у далекому 1983 році закінчив фельдшерське відділення Житомирського медичного училища, а вже в 1989 році успішно Тернопільський державний медичний інститут за спеціальністю лікувальна справа. Впродовж 1989/90 років проходив інтернатуру за спеціальністю «хірургія» на базі Житомирської обласної клінічної лікарні.

22:39 16.01.2022

Ендоскопія

Сьогодні розповідатимемо про наступний вид медичної послуги, яке зветься Ендоскопія – медичний метод спостереження змін всередині тіла та обстеження внутрішніх органів людини за допомогою медичного приладу — ендоскопа, без порушення цілісності шкірних покривів та слизових оболонок.

16:07 02.01.2022

Комп'ютерна томографія

Віднедавна Бердичівська міська лікарня розпочала проведення комп'ютерної томографії на надсучасному обладнанні Siemens SOMATOM go.All, який покликаний зробити процес дослідження надзвичайно мобільним та інноваційним, оскільки базується на повній автоматизації. За допомогою сучасного комп'ютерного томографу можна визначити стан будь-якого органу людини, його розміри, положення, форму, стан поверхні, його функції та щільність.

22:16 24.12.2021

Відділення анестезіології та інтенсивної терапії

В публічний простір виходить Відділення анестезіології та інтенсивної терапії, яке направду можна вважати останнім форпостом між життям та смертю людини. Важко навіть осягнути рівень відповідальності з яким працюють віддані працівники цього підрозділу. До завдань відділення, які можна назвати основними варто віднести: проведення анестезіологічного забезпечення при оперативних втручаннях різного ступеня важкості; надання невідкладної допомоги при травмах, отруєннях, коматозних станах та важких соматичних захворюваннях; в період коронавірусної пандемії – лікування важких та вкрай важких хворих з COVID-19.

12:35 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень