A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вітання ветеранів-медиків

Дата: 10.05.2018 19:27
Кількість переглядів: 324

В травневий період весняного буйноцвіття знову приходить до нас чергова річниця Свята Перемоги.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку зазнало людство. Низько схиляємо голови перед визволителями,  щиро вітаємо з Днем Перемоги. У цей славній незабутній день ми згадуємо  всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар у повоєнні роки та підняли країну з руїн.

Щорічно Бердичівська міська лікарня вітає своїх ветеранів з Днем Перемоги. Головний лікар Бабікова Лариса Миколаївна та голова профкому Печенюк Юрій Петрович завжди приймають активну участь у підготовці та вітанні ветеранів з цим святом. Цього року три учасника бойових дій ВВВ були нагородженні відзнакою президента України – пам’ятною медаллю. Зі словами вдячності всі ветерани отримали продуктові набори та квіти від керівництва лікарні.

Свята пам'ять про ветеранів ВВв залишається з нами, як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ранньої праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто відав життя за свободу Вітчизни.

Щиро бажаємо Вам, дорогі ветерани, здоров’я та довголіття.

Зі святом Вас! З Днем Перемоги!

 

Голова ветеранів Бердичівської ЦМЛ                  Кітайцева А.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень