A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Огляд працівниць Бердичівської міської ради

Дата: 19.10.2021 21:43
Кількість переглядів: 218

Лише декілька годин минуло, як закінчилась раніше анонсована спільна ініціатива Бердичівського міського голови Сергія Орлюка до Дня боротьби з раком молочної залози. Наші лікарі: онколог Юрій Печенюк та лікар УЗД Олег Сиротюк проводили діагностику та консультування патології у працівниць Бердичівської міської ради. Попередньо запланований огляд з 12 до 15 години довелось продовжити до 17:30, оскільки лікарі навіть не очікували такої активності серед службовців, а тому провели обстеження всіх охочих.

Загалом протягом відведеного часу до лікарів звернулось 48 жінок. Дане обстеження підтвердило, що навіть при відсутності больового синдрому виявлено достатньо патології - 10 фіброзних мастопатій, 5 фіброзно-кістозних мастопатій та навіть  одна підозра на пухлину. Проведено 32 ультразвукових досліджень молочних залоз, а в окремих випадках запропоновано пройти додаткове обстеження.

Ми маємо надію, що дана ініціатива стане прикладом для всіх бердичівлянок, адже вчасно виявлена хвороба - запорука вдалого лікування. Нагадуємо, що в подальшому планується налагодити співпрацю й іншими колективами підприємств, установ та організацій з  метою проведення аналогічних оглядів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень