A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Гінекологічне відділення

Дата: 15.10.2021 22:38
Кількість переглядів: 358

Доброго дня, друзі!  Ми розпочинаємо публікацію серії дописів у яких розповідатимемо про наш чудовий колектив та медичні послуги, які надаються Бердичівською міською лікарнею. А розпочнемо з нашого Гінекологічного відділення, оскільки вважаємо, що піклування про жіноче здоров’я – це пріоритет №1. Адже ми допомагаємо прекрасній половині людства залишатися здоровою, повною енергії і здатною до успішної реалізації соціальної та біологічної функцій.

Про умови

Отже, Гінекологічне відділення розраховане на 25 ліжок. Для пацієнтів створені комфортні умови перебування з затишними палатами, функціональними ліжками, душевою кабіною, умивальником, вбиральнями та навіть біде. Жінки, які перебувають у відділені забезпечуються триразовим харчуванням.

Про колектив

В підрозділі працює 3 лікаря: Завідувач Мельничук Віктор Микитович, лікар-гінеколог вищої категорії зі стажем понад 25 років; Яценко Валерій Анатолійович, лікар вищої категорії зі стажем понад 40 років та Жигун Роман Іванович, лікар-гінеколог 2ої категорії зі стажем 10 років. Медичні сестри – 7 працівників та молодший медичний персонал – 8 працівників. У гінекологічному відділенні надається цілодобова медична допомога пацієнтам, які перебувають у стаціонарі.

Про пацієнтів

Впродовж календарного року в Гінекологічному відділенні лікується близько 800 жінок та проводиться близько 350 оперативних втручань. Дуже часто нашими пацієнтами стають красуні не лише Бердичівської громади, а й Андрушівської, Чуднівської, Ружинської і навіть Житомирської.

Про операції

Оперативні втручання проводяться, як безпосередньо у гінекологічному відділенні, так і в операційному блоці лікарні. Фахівці проводять операції за класичними методиками, які застосовуються протягом багатьох десятиліть, а також використовують найновітніші підходи до хірургічних втручань: лапароскопія, гістероскопія, лазерна деструкція (спосіб видалення доброякісних новоутворень, який дозволяє уникнути пошкоджень здорових тканин та не залишає рубців), а також використання ультразвукового скальпеля. Зокрема, такі підходи застосовуються у випадку позаматкових вагітностей, розриви яєчників та кіст, безпліддя, а також інших патологій пов’язаних з ускладненням перебігу нормальної вагітності.

Про лікування без операцій

У відділенні також проводиться консервативне лікування (неопераційні втручання) з приводу запальних захворювань (гострих та хронічних), лікування безпліддя та ускладнень перебігу вагітності до 22 тижнів. У зв’язку з цим, лікарі закликають регулярно проходити профілактичні огляди (не рідше 1 разу протягом року), вчасно звертатись У Бердичівську міську лікарню та виконувати рекомендації лікарів, не займаючись при цьому самолікуванням.

На варті Вашого здоров'я! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень