A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Подяка

Дата: 06.10.2021 16:23
Кількість переглядів: 129

Директору КНП «Бердичівської міської лікарні»

Бабіковій Ларисі Миколаївні

жительки міста Хмільника, Вінницької області 

Калачник Сніжани Павлівни

 

 

Подяка

 

Шановна  Лариса  Миколаївна, насамперед щиро вдячна Вам за Вашу роботу і вдало створені комфортні умови для пацієнтів лікарні. Дякую за таких чудових медичних працівників, завдяки яким перебування в стінах медичного закладу стає не таким болісним.

Турбота і увага медичних працівників покращують здоров’я на підсвідомому рівні, і я відчула це на собі. Професійність лікарів, їхня щирість і увага варті дуже багато на сьогодні, адже про таких медпрацівників, як у вашій лікарні, кажуть - лікарі від Бога.

Нещодавно мене прооперували фахівці Вашої лікарні. Але настільки була здивована просто таки людськими ставленням лікарів, медсестер і санітарок, що операція не викликала в мене великого жаху.

Щиро дякую за людське ставлення і професійність, турботу й увагу, небайдужість до людського горя - завідуючому  гінекологічним відділенням  - Мельничуку Віктору Микитовичу,  лікарю - Жигуну Роману Івановичу та всім медичним працівникам гінекологічного відділення. А також щиро вдячна  завідуючій реанімаційного відділення - Гуменюк Оксані Миколаївні. За свої  професійні  дії, увагу та людське ставлення  вони заслуговують найкращих слів похвали, бо ж таких  людей  дуже мало.

Бажаю всім Вам міцного здоров’я, багато сил у нелегкій професії, вдячних пацієнтів, а ще - сонця, світла і великого людського щастя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень