A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Впровадженю електроних лікарняних листів

Дата: 11.08.2021 15:31
Кількість переглядів: 132

  

В КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради розпочалося активне навчання  та тестування лікарів поліклінічного і стаціонарних підрозділів по впровадженю електроних лікарняних листів тимчасової непрацездатності згідно наказу МОЗ України від 01.06.2021р. №1066.

Повний перехід  закладу на формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність відбудеться з 01 вересня 2021 року, а до 31 серпня працюватиме перехідна модель впровадження е-лікарняних.
Це означає, що з червня по серпень медичний заклад буде формувати, як медичні висновки про тимчасову непрацездатність, так і видавати паперові листки непрацездатності .     
Лікар більше не буде заповнювати жодних бланків, щоб засвідчити непрацездатність людини. А пацієнтам не доведеться бігати в лікарню за паперовим листком непрацездатності, нести його на роботу, щоб зафіксувати факт тимчасової непрацездатності, а роботодавці уникнуть паперової тяганини з Пенсійним фондом та Фондом соціального страхування у процесі оформлення своєму працівнику виплат за лікарняний



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень