A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Підсумки І півріччя 2021р.

Дата: 29.07.2021 10:20
Кількість переглядів: 114

29.07.2021 р. в КНП «Бердичівська міська лікарня» БМР відбулася медична рада за підсумками роботи за І півріччя 2021 р. де проаналізовані основні показники роботи стаціонарних та амбулаторних підрозділів. Позитивними є відсутність малюкової  смертності, зниження показника захворюваності на туберкульоз та відсутність захворювань серед дітей, зменшилася смертність від мозкових інсультів. Проте відмічається недостатня онконастороженість серед медичних працівників, так як збільшилася кількість вперше виявлених хворих в занедбаному стані,  недостатня робота проводиться по виявленню позалегеневих форм туберкульозу.

            Покращилася матеріально-технічна база закладу, придбано медичне обладнання на суму 11032160 грн., в структурних підрозділах проводяться поточні ремонтні роботи – 278367 грн.

            Особлива  увага приділялася дотриманню вимог НЗСУ щодо надання медичних послуг, введення до МІС наданих медичних послуг.  Проаналізовані дані отримані від НСЗУ говорять про певні розбіжності, між кількістю випадків введених до МІС і їх оплатою. Відмічена робота медичних працівників поліклініки та хірургічних стаціонарів.

            Розглянуто питання фінансування лікарні за І півріччя 2021 р. та використання коштів:

74,7% -  коштів витрачено на виплату заробітної плати;

14,4% - медикаменти та вироби медичного призначення;

6,7% - ЗІЗ, дезінфікуючі засоби;

0,4% - продукти харчування (так як лікарня не працювала на повну потужність)

3,8% - будівельні матеріали, паливно-мастильні матеріали, пожежна охорона та інш.

            Щомісячно в стаціонарних відділеннях проводиться анкетування пацієнтів, їх аналіз з метою покращення надання якісних медичних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень