A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ПРО ДОНОРСТВО

Дата: 01.03.2021 14:34
Кількість переглядів: 197

 

Ось і минув 2020 рік, важкий рік, який запам’ятався пандемією – COVID – 19.

Але не потрібно забувати і про інші хвороби, які не непов’язані зі страшним  вірусом. Вони на превеликий жаль, продовжують існувати і не дають нам про себе забувати, особливо анемії важкого ступеня та кровотечі.

 

А як відомо, кровотечі лікуються з використанням людської крові. Джерело її є донори. Тому необхідно вишукувати усі можливості для того, щоб забезпечити здачу крові різними шляхами.

А саме: організація забору крові на підприємствах нашого міста, у військових частинах, та організація здачі крові у місті Житомирі.

 

Уже на протязі останніх років наші шановні донори, не дивлячись ні на що, їздять здавати свою кров в Житомирський обласний центр крові.

Деякі з них роблять це 5-6 разів на рік, в основному за власний рахунок: Грубський В.М., Іщук О., Брюханова О., Палкіна Н., Ревковська Н., Гоповінський  В., Кушнірук М., Лежнюк А., Кравчук М., Ціхоцька О., Гостяєв М., Трофанович О., Алімов А., Куліковський Д., Ковальський В., Ніколайчук Ю., (7 років), Брюханов Є., Каньовський С., Кукуруза О., Богун І, Ярош О., Серед цих донорів є такі, що самі організовують поїдки для здачі крові.

 

Дуже хочеться, щоб мешканці нашого міста почули нас, пройнялися цією проблемою і активніше залучалися до благодійної справи.

Не забувайте, що добро завжди повернеться до Вас.   

Усі консультації можна отримати по телефону: (067)9682003, (067)9967716 та (063)2058760.

 

 

 

                                                                               Ривкіна Н.П. –

                                                                          лікар трансфузіолог «Банку крові»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень