A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Щоб ми робили без Вас ...

Дата: 09.12.2019 12:16
Кількість переглядів: 355

 

  05.12.2019р. 57 військовослужбовців в/ч А 2772 здали свою кров в якості донорів для лікування хворих. Для цього спеціально виїжджає бригада обласного центру крові. Сказати просто: «Спасибі» - це не для них. Говорити це слово потрібно з низьким поклоном. Ні разу, ніколи ми не чули відмови допомогти хворим своєю кров’ю. Це і масові забори (від 50 чол.) і поїздки донорів невеликими групами до Житомира. Адже їх допомога просто необхідна при різного роду кровотечах, при пологах, при гематологічних захворюваннях та ін.

     Так приємно, коли звертаєшся до людей з проханням здати кров і тебе розуміють і зразу ж проводиться робота по підготовці до  «Дня донора».

     Шановні наші! Спасибі Вам велике ! Спасибі командиру в/ч полковнику Савченко П.С. та начмеду майору Приступі К.М., які дають дозвіл і допомагають в організації такого важливого для життя заходу – забору донорської крові.

     Від імені хворих, яким Ви допомогли, від імені адміністрації нашої лікарні поздоровляємо Вас з наступаючим Новим роком! Бажаємо міцного здоров’я, людського щастя! Нехай старий рік забере з собою усі Ваші негаразди, усі неприємності! А Новий рік нехай приносить тільки усе позитивне.

 

 

 

 

З  повагою,  лікар                                              Ривкіна  Наталія  Петрівна

Лікарняний  « Банк крові »


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень