A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Обговорення проекту вимог надання гарантованих медичних послуг

Дата: 29.07.2019 16:19
Кількість переглядів: 348

  25 – 26 липня 2019 року в Бердичівській міській лікарні відбулось обговорення Проекту вимог до надання гарантованих медичних послуг за напрямками «Гострий мозковий інсульт», «Інфаркт міокарда», «Пологи», «Педіатрія».

 

   Детально обговорили організацію надання послуг на рівні закладу, вимоги до переліку обладнання та обсягу послуг. По напрямку «Пологи» заклад готовий для надання послуг. Слід вирішити питання на рівні області щодо заключення договору з Обласним перинатальним центром про транспортування вагітних та породіль на ІІІ рівень.

 

   Для надання допомоги за напрямком «Гострий мозковий інсульт» лабораторія потребує до оснащення обладнання, щоб забезпечити цілодобове обстеження хворих та на рівні Госпітального округу вирішити питання відкриття реабілітаційного відділення на базі лікувальних закладів Госпітального округу.  

 

   Спеціалісти лікарні працюють за напрямками: «Хірургія», «Дитяча хірургія», «Терапія» та «Амбулаторно – поліклінічна допомога» обговорення яких відбудеться 30.07.2019 р. та готуються пропозиції Національній службі здоров´я України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень