A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Гінекологічне відділення отримало статус "Чиста лікарня - безпечна для пацієнта"

Дата: 18.06.2019 12:36
Кількість переглядів: 468

    Завдячуючи адміністрації закладу, 11.06.2019р. гінекологічне відділення отримало статус «Чиста лікарня - безпечна для пацієнта».

      Вручення відбулося безпосередньо у відділенні, де були присутні:  адміністрація, завідувач відділення, головна та старша медичні сестри, працівники відділення.               

       Фахівцями Асоціації «СОЇК» була проведена лекція на тему «Санітарно-протиепідемічні правила і норми, щодо поводження з медичними відходами». Після курсу лекцій від фахівців Асоціації, працівники гінекологічного відділення успішно пройшли тестування, як необхідний етап для отримання відзнаки чистоти і безпеки. У цьому проекті важливим є не лише обладнання для підтримання санітарно-гігієнічного режиму, а й сумлінне виконання обов’язків та розуміння медичними працівниками необхідності злагодженої системи гігієни. Антисептичні засоби розміщені по всіх кабінетах, режимні кабінети оснащені професійними ліктьовими дозаторами. Медичні сестри професійно володіють технікою обробки рук та обробкою інструментарію. Дезинфекція інструментів проходить всі етапи обробки з використанням сучасних засобів відповідно до вимог МОЗ. Завдяки сучасним дозуючим системам європейській якості прибирання, якісному знезараженню  інструментів та високій кваліфікації персоналу, гінекологічне відділення заслуговує на статус «Чистої лікарні - безпечної для пацієнта».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень