A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Зірковий час спортсменів

Дата: 04.06.2019 16:15
Кількість переглядів: 377

  29 травня 2019р. на стадіоні агротехнічного коледжу м. Житомир було проведено ХХVІ обласні спортивні Ігри серед працівників охорони здоров’я. 

   В фінальних змаганнях взяли участь 32 найсильніших команди області з таких видів спорту, як настільний теніс, легкоатлетичний крос, швидкі шахи, шашки, гирьовий спорт та армреслінг.

   У цих змаганнях успішно виступили спортсмени КНП «Бердичівської  міської  лікарні», які в командному заліку посіли почесне ІІ місце і які останні 5 років (2015-2019рр.) постійно займають тільки призові 1, 2 або 3 місця.

    Щодо особистого та командного заліку по видам спорту в 2019р. слід відзначити Броніцького Олександра Миколайовича – лікаря кардіолога, який зайняв І місце з настільного тенісу в особистому заліку, та ІІІ місце разом з Юзик Ліаною - в командному виді спорту з настільного тенісу.

   Слід  відмітити  нашу команду з гирьового спорту в складі: Чирки П.А. – завідувач цілодобовим травмпунктом, Реготуна В.Б., Барабаша А.О.  – фельдшерів ЦД та МВ, які зайняли почесне ІІІ місце. Успішні виступи наших спортсменів на протязі  останніх 5 років – це заслуга в першу чергу  адміністрації лікарні – директора Бабікової Лариси Миколаївни, профспілкового комітету – голови Печенюка Юрія Петровича, спортивної команди - капітана Чирки П.А, керівників структурних підрозділів, чиї спортсмени захищали честь лікарні, та всього колективу в цілому.

   І завершуючи, хотілось би від усіх спортсменів і себе особисто привітати медичних працівників з наступаючим святом «Днем медичного працівника», побажати щастя, здоров’я, кохання та всього найкращого.   Хай  Вам щастить!

 

Інженер з охорони праці    В.І. Кабалік



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень