A A A K K K
людям із порушенням зору
Бердичівська міська лікарня
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Аудит хірургічного відділення

Дата: 19.09.2018 14:36
Кількість переглядів: 368

  19 вересня на базі хірургічного відділення  Бердичівської ЦМЛ відбувся черговий внутрішній аудит згідно системи управління якості ISO 9001:2015

  В проведенні даного аудиту взяли  участь головний лікар Бабікова Л.М, заступник з медичної   частини   -  Самолюк  О. С,   головна  медична   сестра  -  Єнжиєвська   Л. В., в/о завідувача травматологічного відділення – Пиртко І.І.

  Також до перевірки були залучені інші фахівці – інженер метролог, інженер з протипожежної безпеки, провізор клінічний, завідуюча ІАВ.

  Головний лікар разом з колегами пройшлись по палатах, поспілкувались з хворими. За день до проведення аудиту пацієнтам були роздані анкети анонімного опитування. 

  В жодному випадку скарг з боку пацієнтів не було, всі були задоволенні чистотою у відділенні, харчуванням, роботою медичного персоналу.

  Завідуючий відділенням Руденко В.І. та старша медична сестра Ярова Н.В. зупинилися на основних показниках роботи в цілому по хірургічній службі міста, основних проблемних питаннях – плинність та старіння кадрів, недостатнє придбання сучасного обладнання (лапароскопічна стійка), найвищий відсоток по області звернення за медичною допомогою пізніше 24 год. від початку захворювань. Хоча за допомогою спонсорів, залученням позабюджетних коштів проведено  великі поточні ремонтні роботи у відділенні.

  Головний лікар подякувала колективу за роботу, оскільки без злагодженої роботи всього колективу неможливо було б досягнути бажаного результату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень